Workshops

De School biedt ook workshops aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Deze worden door verschillende trainers gegeven.  Allen zijn verdiepend en verrijkend ieder op hun eigen wijze.

Stembevrijding: Echo’s van de ziel
door Melina Zandbergen

vrij 25 augustus 2017, 10-17 uur, Koudum

Stembevrijding geeft je de mogelijkheid om met dat wat binnen in je speelt en aan de orde is contact te maken én tegelijkertijd via de stem te uiten. Het is de beweging naar binnen en tegelijkertijd naar buiten. Werken met je stem vergroot het zichtbaar en hoorbaar maken van wie jij ten diepste bent. Dit vergroot jouw ruimte, jouw aandacht en jouw contact met jezelf en anderen om vrij uit te kunnen stromen! Bij stembevrijding wordt alles van de School Voor Bewust Zijn toegepast met als ingang de stem. Jouw stem geeft je de mogelijkheid om direct in een ervaring en gevoel te kunnen gaan omdat de stem heel direct is. Een heel diepgaand maar bovenal bevrijdend proces.

10.00 – 17.00
€ 80,-

aanmelden bij:melina.zandbergen@gmail.com

 

Spirituele verdiepingsdag, het ongeziene
door Elisabeth de Koning
zaterdag 26 augustus 10 – 17 uur Nieuweweg 13, Koudum

Het ongeziene is de poort naar verdieping, toestaan van ‘niet weten’, ontdekken en het onnoembare. We mediteren, beoefenen qi gong en meditatief tekenen, transpersoonlijke oefening, reflectie en ontspanning.

Meditatie brengt je helemaal in het nu, brengt ruimte in je geest, rust in je denken, opent de stille diepte van je hart. Het hart, huis van de inwonende godheid. Qi gong is laagdrempelig, eenvoudige oefeningen maken van je lichaam weer een geheel, stromende meridianen, de Chi ofwel de levensenergie wordt voelbaar, harmonie in lichaam en zijn, regulatie van emoties en dat alles met weinig inspanning.

aanmelden: info@schoolvoorbewustzijn.nl

Spirituele verdiepingsdag, Het leven ademen
door Elisabeth de Koning

woensdag 11 oktober 2017, 10:00-17:00 uur, Koudum

De adem is wonderbaarlijk, onmisbaar en onzichtbaar. De adem is vernieuwend, verfrissend en verdiepend, volg de weg van de adem en kom thuis.
Adem in meditatie, adem in qi gong, adem in meditatief tekenen, adem in reflectie en adem in ontspanning. Graag meenemen: lunch pakketje, pen en papier, kleurpotloden of krijt, soepele kleding, dikke sokken of sloffen.

aanmelden: info@schoolvoorbewustzijn.nl