Skip to main content

Elisabeth de Koning, oprichter en trainer

Opleiding coach bewust zijn sprititueel

Transpersoonlijk coach

Elisabeth de Koning (1958) is spiritueel leraar, visionair, transpersoonlijk coach en oprichter en hoeder van spiritueel Centrum 7 en de School voor Bewust Zijn. Ik nodig je uit om steeds nieuw en multidimensionaal te zijn. Creëren en liefhebben vanuit vrije ruimte in ieder moment. Ontdekken dat de mogelijkheden oneindig zijn en er continu inspiratie is vanuit de bron. Mijn grootste leraar, passie en voedingsbron is het leven zelf.

De school is meer dan een opleiding. Het is een warm thuis om samen in vrijheid te onderzoeken, doorvoelen en doorleven, om met geestverwanten samen te zijn, elkaar te inspireren en ongekende ruimte te ervaren.

Ik geniet enorm van de steeds weer volkomen nieuwe energie van iedere groep. Deze nieuwe energie schept mee in wat ontstaat en nieuwe impulsen en inzichten worden steeds verder vormgegeven in het programma. De grote transformaties die nodig en gaande zijn op deze wereld starten steeds in het individu, tegelijkertijd kunnen wij elkaar steunen om wakker te worden, dat is mijn intentie.

Openen in eenheidsbewustzijn

In deze video zie je mijn voordracht over mijn persoonlijke switch naar openen in eenheidsbewustzijn:

Wil je meer lezen over Elisabeth? Bekijk mijn website voor meer informatie.

Wil je kennismaken met de School voor Bewust Zijn?

🌟 Kom dan naar de open dag op zaeterdag 24 augustus in Koudum.

☎️ Wil je liever een telefonisch consult? Maak dan een afspraak met Elisabeth of neem contact op via WhatsApp 💬

Trainer Melina Zandbergen

“Ik hou van dansen en van zingen (stembevrijding) … en natuurlijk ook van mijn dochter Damiane, mijn partner Jasper, van mijn lieve vrienden, van dieren, stilte, de natuur en nog een heleboel meer. Daar wordt ik blij van. Dat geeft me energie. Daar ga ik van stralen. Daar word ik door geïnspireerd ….! Vanuit dat intens blije en heerlijke gevoel ervaar ik het leven als een feest! Een feest waarin ik vrijheid, liefde, overgave, openheid, verdieping, stilte, creatie en verbinding voel.

Uit het ‘niets’ ‘iets’ laten ontstaan. Dat fascineerde me al jong. Op mijn 22ste ging ik naar de Academie voor Kunst en Vormgeving waar ik in contact kwam met het creëren vanuit dat ’niets’. Dat viel niet mee. Uit het ‘niets’ ‘iets’ laten ontstaan, vraagt namelijk om ruimte, ‘lege’ ruimte.

Ik heb verschillende paden bewandeld om die (‘lege’) ruimte te kunnen ervaren. Zo kwam ik in 2011 op de SVBZ. Aansluitend deed ik de opleiding (3 jaar) tot stembevrijder bij Jan Kortie. Onderwijl assisteerde ik Elisabeth vanaf 2013 bij alle groepen en begon zelf trainingen te verzorgen op de school vanaf 2016. Naast trainingen verzorgen, ben ik actief gebleven in de kunst. Richtte eerst een kunstenaarsinitiatief op waaruit in 2005 het ontwerpburo ‘Yanniek ontwerpers’ ontstond dat ik tot op heden run.

Ik zie er naar uit om met jou deze twee jaar transpersoonlijke coaching in te gaan. In die 2 jaar te ontdekken wat jou inspireert. Dat doe ik door je mee te nemen in beweging, dans, qigong en stembevrijding. Ik bied je een open ruimte om te experimenteren, te spelen en te ontdekken wat jou blij maakt en waar jij energie van krijgt.”

Melina Zandbergen