Dagelijks brood, dagelijks licht

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retraites

De retraites van de school zijn in principe voor deelnemers aan de opleiding, als je toch mee zou willen doen aan een retraite gegeven door Elisabeth de Koning met open inschrijving, kan je kijken op haar website www.elisabethdekoning.nl.

Natuurretraite, Je bent het Zelf
6 t/m 11 december 2016, Folkshegeskoalle,Terschelling

Er is maar een geschenk, jij bent het. Het volledig ontvangen van je ware aard, is het ultieme geschenk. De innerlijke rijkdom is ongeëvenaard en tijdloos, waar de wereld der vormen tijdelijk is en derhalve vergaat. Deze dagen maak je je los van de dominantie van de buitenwereld. En is het binnenin, waar het licht gevonden wordt.
Het verstilde eiland in haar winterse verschijning zal dragend zijn in de retraite, we maken stille wandelingen door bos, duinen en langs het strand en het wad. Het programma bestaat uit meditatie, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen, reflectie, wandeling en ontspanning. We verblijven in de Brege een erg fijn gebouw met een ronde meditatieruimte en prachtige tweepersoonskamers met openslaande deur naar het bos. Het eten is vegetarisch.
(eenpersoonskamer € 70,- extra)

We huren ter plekke ook een fiets houd rekening met deze kosten of neem eventueel je eigen fiets mee.

Investering €698,- inclusief btw, exclusief reis

 

Natuur retraite, dagelijks brood, dagelijks licht
20 t/m 27 mei 2017, Can Pinous, Frankrijk

Leven op de aarde, iedere dag ten volle er zijn en het brood eten, deel nemen aan dat wat is. Jouw hemelwezen, jouw bewustzijn ruimte geven en leven iedere dag. Licht doet het graan rijpen, het graan voedt het lichaam dat dienstbaar is voor de bewustwording van het inwonende licht.

Meditatie, qi gong, wandelingen, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen en schilderen, reflectie en ontspanning.

Investering € 799,- inclusief btw, exclusief reis

verblijf € 424,- programma € 375,-
Op basis van een tweepersoonskamer en vegetarische maaltijden.
Eenpersoonskamer € 70,- extra