Dagelijks brood, dagelijks licht

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retraites

Zijn in heelheid, natuurretraite, Folkshegeskoalle, Terschelling

maandag 25 maart 14:00 – 15.00 vrijdag 29 maart 2019

Natuurretraite zijn in heelheid, brengt je via meditatie, qi gong, stiltewandelingen, bewust zijn, meditatief tekenen en ontspanning in de diepte van je wezen. Je gaat weer de heelheid in jezelf en met de gehele natuur ervaren. Het is een detox voor je geest en een vitaliserende boost voor je lichaam aan het begin van de lente, opdat je hart weer kan openen in waarheid.

We maken prachtige wandelingen langs de zee, door duinen en bos. De meditaties brengen je in een verstilde staat die alles dieper doet ervaren.

We verblijven in de prachtig gelegen Folkshegeskoalle met tweepersoonskamers zo uitkomend op het bos, het eten is vegetarisch.

Investering : €625,- inclusief fietshuur. (Verblijf op eenpersoonskamer €85,- extra)

B

Een week natuurretraite waar je werkt aan zelfinzicht door verbinding met je eigen essentie en de natuur op een prachtige spirituele plek. Met meditatie en qi gong, veel buiten zijn, transpersoonlijke oefeningen en meditatief tekenen. Jezelf in alle rust hervinden. Verbinding is essentieel en is altijd daar. Mag je ontspannen in verbinding, genieten in verbinding, ontdekken in verbinding? Deze week word je uitgenodigd zonder inspanning in verbinding te gaan. Gemeenschappelijke deelrondes zijn eveneens onderdeel van het programma. De natuur leeft je voor hoe alles met alles verbonden is, een bestaan in heelheid met al dat is. We volgen de vriendelijke weg, niets moet, alles staat open.

Locatie: 
Sanctuary Terre de Sacha, Can Pinous, Corsavy Frankrijk.
De vriendelijke gebouwen waar we verblijven zijn met veel liefde verzorgd en met veel aandacht ingericht, ieder hoekje is uniek, het ademt een spirituele atmosfeer, het is een voorrecht er te mogen zijn.
We bevinden ons in de Oostelijke Pyreneeën in een ruig gebied met een schitterende natuur waar weinig invloed van de moderne mens voelbaar is. Het is een gebied waar de Kelten hun sporen hebben achter gelaten, er zijn diverse krachtplaatsen die we ook zullen bezoeken. Er zijn veel oude steen formaties en veel eiken die samen met de stenen vergroeid zijn. Zwijnen, konijnen, gemzen, vossen, herten en vele vogels, waaronder de majestueuze gieren en adelaars leven in dit gebied. Daarnaast kom je kuddes schapen tegen zonder herder maar met begeleiding van Pyreneese berghonden. In het gebied rond de Batere een middeleeuwse toren op 1400m, waar we zeker ook zullen wandelen, loopt een kudde half wilde paarden. Het uitzicht is hier grandioos tot aan de Middellandse zee.

De maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel liefde klaargemaakt. De keuken is het hart van het huis en de kok maakt onderdeel uit van de retraite.

Deelname op basis van verzorgd verblijf op tweepersoonskamer € 795,-.
(eenpersoonskamer €70,- extra)

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Aanbevolen vlucht: