Skip to main content
 

Ontdek de innerlijke ruimte

Ontdek de innerlijke ruimte

Geef jezelf ruimte en tijd voor zelfonderzoek waardoor je de innerlijke ruimte die jij (al) bent, ontdekt, herkent en leeft.

Je gaat luisteren naar het innerlijke weten, dat in dit moment al bezig is zich verder in jou te ontvouwen, en naar het grote onbekende. Beiden zullen je leiden naar een spiritueel leven.

De uitdagingen die je tegenkomt in jouw leven, werk en relaties, zijn niet op te lossen door ze alleen te veranderen in de wereld van de vorm. Juist door je te verbinden met de innerlijke ruimte en het inwonende bewuste zijn kan er een transformatie plaatsvinden. Het tijdloze diepe wezen dat je bent komt naar voren en geeft je een volkomen ander gewaarzijn van het leven en jouw uitdagingen. Je leert zien welke overtuigingen en conditioneringen je beperken en door zelfonderzoek maak je je hier vrij van.

Het aangaan van dit proces samen met anderen die ook geen bevrediging meer vinden in een oppervlakkig en tegelijk complex leven in een steeds ingewikkelder maatschappij, is zeer voedend en ondersteunend. Het versnelt wederzijdse bewustwording en geeft een gedeelde vreugde in diepe nabijheid.

Als je gaat leven vanuit jouw innerlijke ruimte leidt dat tot een vrij, oorspronkelijk en geïnspireerd leven. Er is een constante bron van vernieuwing. Je volgt je intuïtie, inzichten, nieuwe ideeën en impulsen en nodigt deze kwaliteiten tevens uit in de ander.

Je kan deze training volgen zowel voor een verdieping in bewust zijn en indien van toepassing ook om anderen te begeleiden en coachen in bewust zijn.

Is je interesse gewekt? Wil je meer weten? Kom dan naar een open dag op de School voor Bewust Zijn te Koudum op 7 juni, 19 juni of 23 augustus 2020.
Je kunt dan kennismaken met de trainer(s) en (oud)leerlingen, vragen stellen en tevens (in het aangeboden gratis programma) ervaren wat de school je te bieden heeft.
Info en aanmelding open dag: www.schoolvoorbewustzijn.nl/opendag