Skip to main content

Leef en werk vanuit je authentieke zelf,
volg de opleiding tot transpersoonlijk coach.

Leraar Transpersoonlijke Coaching

Elisabeth de Koning

“Voor wie wil coachen vanuit een open hart en met helder bewust zijn.”

  • Leer cliënten hoe ze via de probleemstelling in contact komen met diepere lagen in zijn of haar wezen om de uitdaging als doorgang te gebruiken naar hernieuwde zingeving.
  • Binnen de transpersoonlijke benadering wordt de cliënt begeleidt om zich vrij te maken van conditioneringen en op angst gebaseerd gedrag, naar het zich geborgen voelen in het geheel en in zichzelf.

Co-trainer Zelfexpressie

Melina Zandbergen

  • Dans het leven.
  • Verhoog je energie met qigong.
  • Geef klank aan je innerlijke stem.
Melina Zandbergen

Gratis introductie gesprek inplannen?
We gaan samen bekijken wat de opleiding voor jou zou kunnen betekenen in een face-to-face gesprek te Koudum. Je bent welkom bij de School voor Bewust Zijn.

GROEP 9

Opgericht sinds 2011

OPLEIDINGSDUUR

2-jarig opleiding

TRAINING

Retraite & weekendlessen

ZIN

Zelf bewust zijn

Wat houdt de opleiding in?

Deze opleiding tot transpersoonlijk coach, is een scholing in de diepste zin van het woord, namelijk een ruimte om te groeien, een lege ruimte om tot bewust zijn te komen.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Voor wie transpersoonlijk coach wil worden, voor wie beter wil leren communiceren in het eigen werkveld en ook voor wie zich verder wil verdiepen en spiritueel ontwikkelen.

Waar wordt de opleiding gegeven?

Het eerste en tweede jaar beginnen in september met een retraite/ trainingsweek in Frankrijk. Daarna zijn er tussen oktober en juni 5 drie-daagsen en 1 tweedaagse te Koudum.

Wat is de werkwijze?

Leren oordeelloos luisteren, lichaamsbewustzijn ontwikkelen, werkelijk voelen en inzicht middels meditatie, dialoog en vele oefeningen. Zelfontdekking door te leren vertrouwen op de eigen oorspronkelijkheid.

Welke opdrachten zijn er?

In het tweede jaar zijn er intervisie oefeningen. De school wordt afgerond met een geschreven werkstuk en een praktijk opdracht. Je ontvangt een certificaat voor het voltooien van de tweejarige opleiding tot transpersoonlijk coach.

Wat gebeurt er na de opleiding?

Voor wie na het tweede jaar nog verder wil is er gelegenheid een derde jaar te volgen en verder zijn er diverse verdiepings tweedaagsen.

Wat is Transpersoonlijke Coaching?

Er zijn als een reflecterende spiegel, een luisterend oor en een stimulus om vanuit helder bewustzijn te leven. Ruimte creëren om te voelen en te begrijpen.

DIEPERE LAGEN

Binnen de transpersoonlijke benadering wordt de cliënt begeleidt om zich vrij te maken van conditioneringen en op angst gebaseerd gedrag, naar het zich geborgen voelen in het geheel en in zichzelf. De cliënt leert de uitdaging als doorgang te gebruiken naar hernieuwde zingeving.

HET PERSOONLIJKE

Het persoonlijke wordt niet overgeslagen maar aangegaan en vervolgens overstegen. Trans- betekent: over, boven, door. Vanuit dit verhoogde perspectief kan de cliënt juist leren zichzelf met compassie te bezien, kan de cliënt leren relativeren en kan er een verschuiving van waarden optreden.

SPIRITUALITEIT

Spiritualiteit is wezenlijk aan het bestaan. De diepe kracht van de transpersoonlijke benadering is dat de mens weer met het wezenlijke, zoals harmonie, liefde, waarheid, stilte en schoonheid, in contact gebracht wordt, waardoor deze mens, gelijktijdig, autonomer en meer in verbondenheid zal gaan leven.

CONTACT

Het allerbelangrijkste is en blijft contact. Werkelijk contact, liefdevolle aandacht en zelfonderzoek met compassie staan dan ook centraal.

Jouw opleiding

“Tijdens de opleiding wordt er gewerkt aan (zelf)inzicht, het ruimte geven aan gevoelens en het vermogen tot zelfreflectie. Als er heling is opgetreden en er inzicht is ontstaan, kan je vertrouwen op je eigen zijnsgrond als basis voor een unieke en heldere begeleiding van de ander.”

2011

Negende generatie deelnemers

2X

Verzorgd verblijf in het buitenland

80+

Deelnemers hebben de opleiding gevolgd

Studenten geven School voor Bewust Zijn een cijfer van 9.6 van de 10. Vooral de begeleiding door Elisabeth en de dans door Melina wordt hoog beoordeeld.

Pijlers

PIJLER #1

Meditatie

In aandacht zijn zonder onderwerp, stilte meditatie, geleide meditatie, meditatie in beweging, natuurmeditatie.

PIJLER #2

Het Hart

Leven vanuit het hart, zelfonderzoek vanuit het hart en de ander geleiden vanuit het hart, staan centraal in de opleiding tot transpersoonlijk coach.

PIJLER #3

Het Lichaam

Directe aanwezigheid vraagt in de eerste plaats om aanwezigheid in het lichaam. Het lichaam is het aarde-element, is letterlijk onze gronding.

PIJLER #4

De Natuur

Geboren worden op aarde en werkelijk in relatie staan met deze aarde, is van levensbelang voor jezelf, maar ook voor het welzijn van de aarde.

PIJLER #5

De Groep

De groep waarin je deelneemt aan de school kan een belangrijk spiritueel en emotioneel netwerk voor je worden. Je zult steun en herkenning ervaren.

PIJLER #6

Creativiteit & Beeldtaal

Scheppen is ons wezen eigen. Het verschilt echter enorm in hoeverre we ons dit bewust zijn.

PIJLER #7

Synchroniciteit

Op het juiste moment zullen de juiste dingen samenvallen, het universum vergist zich niet. Dat wat samenkomt is betekenisvol, het is aan ons de samenhang te herkennen.

PIJLER #8

Cycli & Spiralen

We leven in een cyclisch bestaan, dat geldt voor de banen van de planeten, dat geldt voor de seizoenen, de kringloop in de natuur, de ademhaling en onze eigen levenscyclus van geboren worden, kind zijn, volwassenwording, ouderdom en dood.

PIJLER #9

Kosmische Orde

De kosmos kent een ordening in alles. Of dat altijd door de mens herkent wordt is iets anders.

PIJLER #10

Mysterie

Er zullen altijd meer vragen dan antwoorden zijn. Zij die alles denken te weten, missen de grote kracht van het mysterie.

Agenda, Retraite, Open dagen en Verdiepingsdagen

“Kom ervaren wat de School kan zijn, je kan luisteren naar een voordracht van Elisabeth de Koning over de school, je kan ook kennismaken met (co-trainer) Melina Zandbergen en met huidige en voormalige studenten van de school, zij beantwoorden met alle aandacht de vragen die je hebt.”

26 april 2019, 10:00-17:00

Spirituele verdiepingsdag, enthousiasme

Open Dagen

23 juni 2019 – 1 september 2019, Koudum

Open dagen, School voor Bewust Zijn

16 May 2019 – 23 May 2019, Can Pinous

Liefhebben, natuurretraite

Wat zeggen onze studenten?

Phsychologe

Jentien

Coach Mindfullness

Elze

De opleiding leert mij meer over het leven dan ik de afgelopen tien jaar heb kunnen leren.

Het brengt mij verdieping in mijn leven, verdieping in bewustzijn en vooral een veel dieper begrip over het diepere in mijzelf. Ik leer van mijn medestudenten, omdat onze energieën elkaar raken en we daardoor …

HR Manager

Peter

Voor mij was het opgeven voor de opleiding een buitengewoon irrationeel besluit… en één van mijn beste!

Wat ik me later pas realiseerde was dat een opleiding die opleid tot ’transpersoonlijk coach’ betekent dat er zelf heel veel te leren en ervaren valt zonder dat je met specifieke eigen ‘hulpvragen’ aan de slag gaat …

Advocaat Familierecht

Rahul

De school is voor mij een keuze voor mijn ontwikkeling als mens.

De school is voor mij een keuze voor mijn ontwikkeling als mens, niet omdat ik de ambitie heb om te werken als transpersoonlijk coach. Ik krijg voeding op vlakken die ik buiten de opleiding mis, waardoor ik me persoonlijk …

Hier is een samenvatting van de opleiding

Retraites

“Voor wie wil coachen vanuit een open hart en met helder bewust zijn.”

  • 2-jarige opleiding
  • Retraite in het buitenland, weekendlessen
  • Begeleid cliënten met een diepere laag
  • Ontdek, leef en werk vanuit je authentieke wezen
  • Verdieping in bewust zijn

Gratis introductie gesprek inplannen?
We gaan samen kijken naar wat de opleiding voor jou zou kunnen betekenen.

Een ontdekkingsreis via het herkennen, erkennen en loslaten van conditioneringen om te openen in het ongekende, om wakker worden in wie je werkelijk bent.

Je kan je per telefoon op 0614471412 of via het contact formulier, aanmelden voor een intake gesprek, dit gesprek is kosteloos.
Als in het gesprek duidelijk wordt dat deze opleiding voor jou inderdaad de juiste keuze is vul je daarna het aanmeldingsformulier.

SHARE THIS CLASS