Twee jaar Inner Space

Open dag 2019

Zondag 1 september

14.00-17.00 uur, Centrum 7, Nieuweweg 13, 8723 CZ Koudum

Kom ervaren wat de School kan zijn, je kan luisteren naar een voordracht van Elisabeth de Koning over de school, je kan ook kennismaken met (co-trainer) Melina Zandbergen en met huidige en voormalige studenten van de school, zij beantwoorden met alle aandacht de vragen die je hebt.

Programma (deelname is GRATIS!)
14.00 voordracht/uitleg over de tweejarige opleiding transpersoonlijke coaching aan de School voor Bewust Zijn

“Ervaar het zelf”

15.00 uur tot 17.00 uur qi gong,  transpersoonlijke oefening, dans, klank, meditatie en reflectie.
Door Elisabeth de Koning en Melina Zandbergen

Het is voor de organisatie fijn als je laat weten of je komt.
info@schoolvoorbewustzijn.nl

#innerspace leert je inspiratie, inzicht en voeding te vinden in jouw binnenwereld, in de innerlijke ruimte. #innerspace doet je ontdekken dat de lege ruimte een veld is waar je creativiteit woont. Door te leren doen en niet-doen in balans te brengen, gaan de dingen in je leven zonder inspanning meer stromen. #innerspace kent de bewoners van het hoofd: dwang, stress en angst niet. In #innerspace wonen de #inspirator, de #creator, de #geliefde, de #intuitie, de #leidinggevende en de #verbinder.

Deze twee jaar #innerspace, geeft je een scholing in de diepste zin van het woord, namelijk een ruimte om te groeien, een lege ruimte om tot bewust zijn en inspiratie te komen. Tijdens de #innerspace training is met name de innerlijke ruimte de leraar. Hier worden je geen methoden aangeboden, geen tentamens of examens. Hier wordt niet gemeten of vergeleken, jij wordt gesteund en gestimuleerd jezelf te ontdekken en te ontwikkelen vanuit jouw oorspronkelijkheid.
Het is zowel een krachtig als een sensitief proces. Een ontdekkingsreis via het herkennen, erkennen en loslaten van conditioneringen naar de vreugde van het gehoor geven aan de inwonende universele liefde en creativiteit. Alleen een authentiek wezen kan zichzelf en een ander in verbinding brengen met de helende scheppende kracht. Als je als #inspirator hier afstudeert ben je one of a kind!

De twee jaar #innerspace, training tot #inspirator, begint het eerste jaar met een retraite/trainingsweek in Frankrijk, dan volgen vijf driedaagsen en een tweedaagse in de periode van oktober t/m juni. Het tweede jaar bestaat eveneens uit een retraite/trainingsweek te Frankrijk en vijf driedaagsen en een tweedaagse. Vanaf begin tweede jaar kom je in een intervisie groep om stof nader uitdiepen en samen te oefenen.

#innerspace wordt afgerond met een geschreven werkstuk en een praktijk opdracht. Je ontvangt een certificaat voor het voltooien van de twee jaar#innerspace tot #inspirator aan de School voor Bewust Zijn.

Voor wie na het tweede jaar nog verder wil zijn is er de mogelijkheid tot een derde jaar, ook zijn er daarna diverse verdiepings-tweedaagsen waar je aan kan deelnemen.

Tijdens #innerspace werk je aan (zelf)inzicht, luisteren naar je intuïtie, het vrijmaken van creativiteit, het ruimte geven aan gevoelens en het vermogen tot zelfreflectie. Je leert te vertrouwen op je eigen zijn als basis voor een geïnspireerd, creatief en helder leven voor jezelf en anderen.

#innerspace is ook zeer bruikbaar als je anderen wil coachen en tevens als je in bredere zin met mensen werkt. Een #inspirator is een verrijking, in iedere omgeving en op iedere werkplek.