Twee-jarige opleiding

Deze twee-jarige opleiding tot transpersoonlijk coach, is een scholing in de diepste zin van het woord, namelijk een ruimte om te groeien, een lege ruimte om tot bewust zijn te komen. Op deze opleiding tot transpersoonlijk coach is met name de innerlijke ruimte de leraar, is het hart de waarheids-bevinder. Hier worden geen methoden aangeboden, geen technieken, geen protocollen, geen tentamens of examens. Hier wordt niet gemeten of vergeleken, de deelnemers worden gesteund en gestimuleerd zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen vanuit hun oorspronkelijkheid.
Het is een sensitief proces waarin van de deelnemers een hoge mate van integriteit en ontvankelijkheid gevraagd wordt. Een ontdekkingsreis via het herkennen, erkennen en loslaten van conditioneringen naar de vreugde van het gehoor geven aan de inwonende universele liefde en creativiteit. Alleen een authentiek wezen kan een ander in verbinding brengen met de helende scheppende kracht. Iedere coach die hier afstudeert is one of a kind!

Voor wie wil coachen vanuit een open hart en met helder bewust zijn, biedt de school voor bewust zijn een twee-jarige opleiding tot transpersoonlijk coach aan. Deze begint het eerste jaar met een retraite/trainingsweek in het buitenland, dan volgen vijf driedaagsen en een tweedaagse in de periode van oktober t/m juni. Het tweede jaar bestaat eveneens uit een retraite/trainingsweek en vijf driedaagsen en een tweedaagse. Studenten zullen naast de opleiding in intervisie groepen stof nader uitdiepen en ook individuele opdrachten uitvoeren.

De school wordt afgerond met een geschreven werkstuk en een praktijk opdracht. Je ontvangt een certificaat voor het voltooien van de tweejarige opleiding tot transpersoonlijk coach van de School voor Bewust Zijn.

Voor wie na het tweede jaar nog verder wil zijn is er de mogelijkheid tot een derde jaar, ook zijn er daarna diverse verdiepings-tweedaagsen waar je aan kan deelnemen.

Tijdens de opleiding wordt er gewerkt aan (zelf)inzicht, het ruimte geven aan gevoelens en het vermogen tot zelfreflectie. Als er heling is opgetreden en er inzicht is ontstaan, kan je vertrouwen op je eigen zijnsgrond als basis voor een unieke en heldere begeleiding van de ander.

Voor meer inhoudelijke informatie lees de pijlers van de school.