Elisabeth de Koning

De leiding van de school ligt in handen van Elisabeth de Koning, spiritueel leraar en transpersoonlijk coach. www.elisabethdekoning.nl.

De afgelopen 21 jaar gaf zij vele trainingen en retraites in binnen- en buitenland.
Zij heeft een meditatie centrum en een 25 jaar functionerende vrijgevestigde praktijk in transpersoonlijke coaching en therapie te Koudum en te Amsterdam.
Meditatie en transpersoonlijke coaching vullen elkaar aan, deze geïntegreerde benadering draagt zij over tijdens de opleiding.
Met passie zet zij zich in voor de School voor Bewust Zijn. Het is een zich ontwikkelend veld, waarin zij nieuwe impulsen en inzichten steeds verder vormgeeft in het programma.
Zij voelt zich sterk betrokken bij de grote transformaties die gaande zijn op deze wereld en ziet de school tevens als een broedplaats voor vernieuwing.

“De stille innerlijke ruimte die meditatie brengt kent geen specifieke locatie, bewust zijn geeft mij vreugde.
Levend vanuit het hart en met een onderzoekende geest, is diepgaande relatie met al dat is mijn fundament. Gelijktijdig zijn stilte, intuïtie, gevoeligheid en openheid belangrijke richtingaanwijzers in mijn leven. Hier vloeide als vanzelfsprekend transpersoonlijke therapie en – coaching, het geven van retraites en uiteindelijk de School voor Bewust Zijn, uit voort.
Tijdens de vele retraites en trainingen in binnen- en buitenland, is naast meditatie, qi gong en creativiteit, de natuur als leraar en spiegel erg belangrijk.
Augustus 2011 startte de School voor Bewust Zijn. De school is meer dan een opleiding, het is een warm thuis om samen in vrijheid te onderzoeken, doorvoelen en doorleven, om met geestverwanten samen te zijn, elkaar te inspireren en ongekende ruimte te ervaren. Ik geniet enorm van de steeds weer volkomen nieuwe energie van iedere groep, deze nieuwe energie schept mee in wat ontstaat, de school is steeds weer nieuw. De grote transformaties die nodig en gaande zijn op deze wereld starten steeds in het individu, tegelijkertijd kunnen wij elkaar steunen om wakker te worden, dat is mijn intentie.”

Elisabeth de Koning

Melina Zandbergen

Melina (1965) is co-trainer naast Elisabeth, daarnaast geeft zij ook workshops stembevrijding voor de school. Zij is gespecialiseerd in beweging en stembevrijding.
Als multi talent runt zij ook al 15 jaar het ontwerp bureau Yanniek
In 2014 rondde zij de School voor Bewust Zijn af.
Zij heeft een coachingspraktijk te Hertogenbosch.